Studio ligjore "Meminaj"

Kontakt

Si mund t'ju ndihmojmë?

  Fokusi ynë jeni ju

  Ne ju ofrojmë shërbim të specializuar në fushën e avokatisë dhe çështjeve ligjore.

  Ejani na vizitoni në zyrat tona.

  E hënë – E shtunë

  09:00 – 17:00

  Gjithmonë në dispozicionin tuaj për t'ju ofruar ndihmën e nevojshme.

  × Na kontaktoni