Studio ligjore "Meminaj"

Dëmshpërblimet për aksidentet rrugore: Përse duhet të merrni një avokat?

Keni nevojë për asistencë ligjore?

Merr konsulencë juridike!

( +355) 67 204 5555

Dëmshpërblimet për aksidentet rrugore: Përse duhet të merrni një avokat?

Vetëm kur jemi pjesë e një aksidenti ne fillojmë të mendojmë rreth tij dhe problematikave që mund të hasim me siguracionin e makinës. Ju e siguroni makinën me idenë se një ditë ai do të vlejë dhe kompania do të të paguajë për demet e shkaktuara nga aksidenti por nuk është gjithmonë kështu.
Kompanitë e sigurimit bëjnë shumë premtime të cilat nuk i mbajnë. Në çdo lloj aksidenti automobilistik, kompanisë i ikin shuma të mëdha parash prandaj dhe ato përpiqen t’i mohojnë dëmet reale të aksidenteve rrugore. Në këto raste juve ju nevojitet me patjetër një avokat. Kur sapo ju ka ndodhur një aksident, gjithmonë kini parasysh këto pika:

  • Telefononi dhe merrni menjëherë një avokat.
  • Shoqëritë e sigurimit përdorin çdo lloj metode që të paguajnë sa më pak.
  • Asnjëherë mos firmosni ose nënshkruani dokumentacionin nga kompanitë e
    sigurimit në rast aksidenti pa kontaktuar më parë me një avokat.
  • Kini kujdes kur i jepni informacion të detajuar dhe konfidencial llamarinistit
    ose mekanikut i cili po te rregullon makinën.

Mos hezitoni të na kontaktoni në çdo moment.

× Na kontaktoni